Graan vs Druif Avontuur
Tweede editie, 2 april 2022
met Margret Weijers van Smaakvermaak en Alexandra Huijgens van Puur Geluk Catering
Combinaties:
1. Krokantje van nori met coquilles, asperges en een limoenmousse
bier: Vitus – Weihenstephaner – 7,7% – Weizenbock
wijn: Lössmannle – Weingut Johner, Duitsland
2. Quiche met lente-ui, Old Alkmaar en artisjok
bier: Buck 17 – De Bezwooren Kerf – 7,5% – Lichte Tripel
wijn: Zolo, Argentinië
3. Saltimbocca (kalf met salie) met cress en radijs
bier: Naeckte Non – Naeckte Brouwers – 7,5% – Dubbel
wijn: Château Maucoil, Frankrijk
4. Tarte tatin van appel met een kersenroom
bier: Voorbraeck – Ruige Rooie – 10% – Imperial Cherry Weizen
wijn: Rapalino
(Foto’s: Frans, Margret en Alexandra)