Speciaalbier naar een hoger niveau Thuis Media Portfolio Verbindingen Nieuws Bierkaart Wij zijn
Over de speciaalbierwereld is veel te vertellen, en derhalve te leren. Wat betekenen die vermeldingen op het etiket nou? Bier wordt van water, gerst, hop en gist gemaakt, maar hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk? Pils, Witbier en Bokbier zijn bekend, maar wat voor biersoorten zijn er nog meer?
Allemaal vragen die tijdens een cursus aan de orde komen. Met bijkomende antwoorden die u een veel duidelijkere zaak geven op het product bier. Wilt u sec de basis weten, dan kan dat in twee avonden gerealiseerd worden. Wilt u echt wel wat meer weten over (speciaal)bier, dan kan er een cursus over vijf avonden geregeld worden.
Met vrienden, familie, de sportclub, collega’s of medecafégangers is het leuk zo’n cursus te volgen. Op die manier kun je er later weer bij elkaar op terugkomen; een soort van kennistoets! In overleg kan worden aangeven wat de wensen zijn. Het enige waarvoor gezorgd hoeft te worden is een cursusruimte, bij voorkeur met spoelmogelijkheid.

Naast de theorie gaan we uiteraard het nodige proeven!

Prijzen*:
Twee cursusavonden:
Van 10 t/m 20 personen: € 45,00 per persoon;
van 21 t/m 30 personen: € 40,00 per persoon.

Vijf cursusavonden:
Van 10 t/m 20 personen: € 100,00 per persoon;
van 21 t/m 30 personen: € 87,50 per persoon.

Specifieke wensen?
Afhankelijk van uw wensen kan er maatwerk geleverd worden. De prijs is hiervan afhankelijk en zal na overleg worden voorgelegd.

* De cursusavonden duren gemiddeld drie uur. De kosten zijn inclusief zes te proeven bieren per avond. Voor groepen kleiner dan 10 personen of groter dan 30 personen is vooraf overleg noodzakelijk.